2018 m. balandžio 13 d., penktadienis

5 būtiniausios garderobo detalės, kurias privalo turėti kiekviena moteris


5 būtiniausios garderobo detalės, kurias privalo turėti kiekviena moteris

Tipiška situacija: mes atidarome drabužių spintą ir, kaip įprasta, neturime ko apsirengti. Kur be pažiūrėtume, viskas atrodo nuobodu, nemadinga ir niūru. Ar jaučiatės panašiai? Prieš pirkdami naujus drabužius, greitai perskaitykite mūsų straipsnį, nes kiekvienai moteriai reikia nedaugiau 5 aksesuarų, kad ji atrodytų madingai. Mes parodysime, kokie priedai tai yra!



1. Akį traukiantys batai

Greičiausias ir lengviausias būdas atrodyti stilingai, padaryti "wow" efektą - tai išskirtiniai batai, kuriems niekas neliks abejingas. Nesvarbu, lygiapadžiai ar aukštakulniai - jie turi būti kiekvienos moters spintoje.





2. Šiuolaikiškas laikrodis

Tai dar vienas priedas, be kurio neįmanoma apsieiti norint atrodyti stilingai. Elegantiškas laikrodis suteikia įvaizdžiui rimtumo ir yra nepakeičiama verslios moters riešo puošmena.




3. Išskirtinė rankinė

Žinoma, tai neturi būti jokie "Gucci" ar "Chanel" modelio, tačiau verta prisiminti, kad kiekviena moteris turėtų turėti tinkamą rankinę savo spintoje. Tvarkinga, nesenstanti, klasikinė ir pageidautina juoda. Aišku, odinis rankinukas nepigi investicija, tačiau labai vertinga. Savo šeimininkę džiugins kelis sezonus.




4. Auskarai

Šiek tiek ryškumo niekam dar nepakenkė . Auskarai XXL dydžio jau keletą metų yra must have. Šiuo metu moterys dažniausiai dėvi juos kartu su džinsais ir marškinėliais. Paisant geriausias 80-ųjų stiliaus tendencijas.




5. XXL akiniai nuo saulės

Šią vasarą madingiausi bus retro stiliaus ovalūs ir apvalūs modeliai. Kiekviena stilinga moteris juos privalo turėti savo kolekcijoje.





Ar turite šiuos priedus savo drabužių spintoje? O gal vieno iš jų trūksta? Ar sutinkate su mūsų sąrašu? Jei dar neturite šių priedų ir norite jų nusipirkti, kviečiame Jūs į mūsų parduotuvę aistrabatams.lt



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą